16 Haziran 2016 Perşembe

Mersin SEO hizmeti

Mersin Seo
Mersin Seo
Mersin SEO

Mersin SEO hizmeti almadan önce bilmeniz grekenler nelerdir?
SEO nedir? SEO firmaları nasıl çalışırlar? Kaliteli SEO nasıl yapılır? Sürekli SEO'nun web sitesi için önemi nedir?

http://ekremselcuk.com/mersin-seo/ adresinde daha detaylı bilgi bulabileceğiniz SEO yani arama motoru optimizasyonu hakkında bir kaç şey söylemek istedim.

Mersin SEO hizmeti veren bir çok firmaya internet aramaları neticesinde ulaşabilirsiniz. Bu sonuçlar arasında yer alan firmalar ve şahıslar arasında seçim yapacaksanız geçmişte yaptıkları işleri incelemelisiniz. Hangi firma hangi kelime yada kelime grubunda arama motorlarında başarıyı yakalamış? Ve bu başarıyı ne kadar sürede gerçekleştirmiş.

Genelde firmalar yaptıkları çalışmalardan ne kadar sürede verim aldıklarından pek bahsetmezler. Halbuki bu süre çok önemlidir. Rekabetin çok yoğun olmadığı bir arama teriminde 3 ayda ilk sayfa başarısı elde edilmiş ise bu pek de bir başarı sayılmaz. 1 ay gibi bir süre bunun için yeterli olabilir diye düşünüyorum. Orta seviyede bir rekabet varsa, yani Google'da arama yapıldığında çıkan sonuç sayısı 500bin ile 1milyon arasında ise 3 ay normal bir süre kabul edilebilir bence.

Ne kadar sürede ilk sayfaya gelindiğinin önemi yadsınamaz şüphesiz. Ama bence ondan daha önemli bir faktör var. Yani meşhur sözün dediği gibi, önemli olan yukarıya çıkabilmek değil, yukarıda kalabilmektir. Sürekli başarı çok önemlidir. İlk sayfaya gelip yerleşmek ve yerini korumak gerekir. Yoksa yapılan çalışmanın ve harcanan paranın hiç bir önemi kalmayacaktır.

Mersin SEO hizmeti
Mersin Seo hizmeti
Mersin SEO hizmeti alacaksanız size bu konuda profesyonel destek verebilirim. Uygun fiyata sitenizi google, yandex ve bing gibi arama motorlarında ilk sayfalara taşıyabilirim.
Sizinde bildiğiniz gibi SEO demek tanınmak, SEO demek müşteri ve para demektir. Kazancınızı SEO ile arttırabilirsiniz. Mersin web sitesi arama motoru optimizasyon işini profesyonel bir şekilde yapıyorum.

Mersin SEO ihtiyaçlarınız için benimle iletişime geçin.
Ekrem Selçuk - 0545 8814249

Hakkımda daha detaylı bilgi almak ve geçmişte yaptığım çalışmaları incelemek için web sitemi inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder