11 Temmuz 2016 Pazartesi

Tabut imalatı

Tabut imalatı ve Tabut satışı


Tabut imalatı ve tabut satışı
Tabut imalatı ve tabut satışı

9 senelik bir aradan sonra tabut imalatı ve tabut satışı konusunda tekrardan işbaşındayız.
HİMMET TABUT
0552 210 3091


Burada paylaşmamış olsam da bu arada defalarca tabut modelleri yaptık ve müşterilerimize gönderdik. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı satşını yaptığımız modellerimiz çok ilgi gördü.

Tabut Satışı
Tabut Satışı



TOPLAMDA 30 ÇEŞİT TABUT MODELİ İLE HİZMETİNİZDEYİZ



Tabut modelleri
Tabut modelleri

Tabut üretimi konusunda yılların verdiği tecrübe ile 1.sınıf malzeme ve profesyonel işçiliği birleştirdik. Şimdi uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.


Aradan geçen 9 sene içerisinde çocuk tabutu üretimine başladık. 5 farklı boyda çocuk tabutu üretimi yapıyoruz.  Boylar 60cm, 80cm, 100cm, 125cm, ve 150cm olarak hazırlıyoruz. Bunlardan hariç fiyat farkı olmadan istediğiniz ölçülerde de tabut üretimi yapabiliyoruz.

Çocuk Tabutu
Çocuk Tabutu



Aradan geçen 9 senelik süre zarfında cenaze taşıma tabutu imalatı da yaptık. Koku ve sıvı sızdırmaz tabut modeli ile hizmetinizdeyiz. Uzun mesafe cenaze taşıma için tasarladığımız bu modelimiz IATA standartlarında olmakla beraber yurtiçi uçakla cenaze taşıma ve yurt dışı uçakla cenaze taşıma durumlarında güvenle kullanabilirsiniz. Özel tasarımı sayesinde kesinlikle koku ve sıvı sızdırmaz.

Cenaze Taşıma Tabutu
Cenaze Taşıma Tabutu


ÖZEL ÜRETİM
CENAZE NAKİL - CENAZE TAŞIMA
TABUTU MODELİMİZ İÇİN

Tabut Satın almak için bizimle iletişime geçin:

HİMMET TABUT
0545 8814249

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder